Brillenglazen op maat

  • brillenglas
  • brillenglas
  • brillenglas

Amery garandeert ...

omnium

Amery biedt u 3 jaar Easy Eye Guarantee* op breuk, verlies en diefstal van uw progressieve glazen en montuur. Bij vervanging in garantie betaalt u gedurende het eerste jaar 0% , gedurende het tweede jaar 33% en gedurende het derde jaar 66% van het glas of het montuur. Bij verlies of diefstal vragen we een politie-attest. Het product dat u verkrijgt onder de garantievoorwaarden is identiek aan het aangekochte product. Geen garantie op krassen en/of splinters op de rand van de glazen.

Controle

6-maandelijkse ultrason-reiniging voor een optimale hygiƫne, jaarlijkse controle en nieuw neuspads, rechtzetten van uw montuur voor een perfect optisch zicht.

Gewenning

Kan u, ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen 6 weken wennen aan progressieve glazen, dan worden deze kosteloos vervangen door een paar dubbelfocus- of enkelvoudige glazen van hetzelfde type.
(*) degressief, eenmalig en enkel van toepassing op medium/high glazen.

Dit brillenglas zorgt voor een effectieve en rustige progressiezone en een voldoende ruim, vertekeningsvrij leesgebied. Het is iets boller en heeft een iets meer begrensd gezichtsveld. Goede verhouding prijs-kwaliteit. Een functioneel brillenglas voor dagelijks gebruik.

Brillenglazen moeten een perfect zicht en een optimaal kijkcomfort bieden. Het montuur moet 100% uw stijl weerspiegelen. Wij werken met een gevarieerde monturencollectie en bieden u uitgebreid professioneel advies. Hierbij beperken we ons niet tot het montuur. We informeren u ook over de verschillende glastypes en de diverse afwerkingsmogelijkheden. Die keuzes zijn immers bepalend voor uw kijkcomfort.
Bij ons vindt u wat u zoekt. In onze optiekzaak vindt u niet alleen de bril die het beste bij u past, u bent ook na aankoop altijd welkom voor het opnieuw afstellen van uw montuur of het onderhoud van uw bril.

Kom bij Amery volgende merken ontdekken