Brillenglazen op maat

  • brillenglas
  • brillenglas
  • brillenglas

Amery garandeert ...

omnium

Amery biedt u 3 jaar Easy Eye Guarantee* op breuk, verlies en diefstal van uw progressieve glazen en montuur. Bij vervanging in garantie betaalt u gedurende het eerste jaar 0% , gedurende het tweede jaar 33% en gedurende het derde jaar 66% van het glas of het montuur. Bij verlies of diefstal vragen we een politie-attest. Het product dat u verkrijgt onder de garantievoorwaarden is identiek aan het aangekochte product. Geen garantie op krassen en/of splinters op de rand van de glazen.

Controle

6-maandelijkse ultrason-reiniging voor een optimale hygiƫne, jaarlijkse controle en nieuw neuspads, rechtzetten van uw montuur voor een perfect optisch zicht.

Gewenning

Kan u, ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen 6 weken wennen aan progressieve glazen, dan worden deze kosteloos vervangen door een paar dubbelfocus- of enkelvoudige glazen van hetzelfde type.
(*) degressief, eenmalig en enkel van toepassing op medium/high glazen.

De top van de multi-focale glazen! Deze nieuwe generatie progressieve glazen heeft een kortere tussenzone, waardoor u opnieuw een natuurlijke manier van zien gegarandeerd wordt. In alle richtingen, op elke afstand, zonder storende vertekeningen! Niet alleen went u sneller aan progressieve glazen, uw ogen raken ook minder snel vermoeid en u geniet van een zeer comfortabel en dynamisch zicht.

Brillenglazen moeten een perfect zicht en een optimaal kijkcomfort bieden. Het montuur moet 100% uw stijl weerspiegelen. Wij werken met een gevarieerde monturencollectie en bieden u uitgebreid professioneel advies. Hierbij beperken we ons niet tot het montuur. We informeren u ook over de verschillende glastypes en de diverse afwerkingsmogelijkheden. Die keuzes zijn immers bepalend voor uw kijkcomfort.
Bij ons vindt u wat u zoekt. In onze optiekzaak vindt u niet alleen de bril die het beste bij u past, u bent ook na aankoop altijd welkom voor het opnieuw afstellen van uw montuur of het onderhoud van uw bril.

Kom bij Amery volgende merken ontdekken