ooglens

Materiaal van uitstekende kwaliteit en een regelmatige controle zijn onmisbaar voor elke contactlensdrager. Optiek Amery werkt samen met LensOnline , een gevestigde waarde op het gebied van contactlenssites.
Bij Optiek Amery in Tienen komt u terecht in een professioneel en aangenaam kader. Vanaf het eerste bezoek onderzoekt onze contactlensspecialist uw ogen en gaat hij aan de hand hiervan op zoek naar de contactlenzen die het beste bij u passen. We nemen ruim de tijd om de contactlenzen te testen en aan te passen. Francis Amery, opticien en optometrist met veel ervaring op het gebied van contactlenzen volgt regelmatig gespecialiseerde seminaries in Belgiƫ en in buitenland om u te helpen met de nieuwste technieken.
Wenst u een professioneel advies of zoekt u een passend product voor uw ogen? Stap dan gerust binnen in onze zaak of contacteer onze contactlensspecialisten.

Lenscontrole

Wij raden u aan om jaarlijks op controle te komen! Uw ogen zijn immers gevoelig voor verandering. Optiek Amery beschikt over de meeste moderne apparatuur om ogen en contactlenzen te onderzoeken.

Een greep uit ons productaanbod

daglenzen

Daglenzen

maandlenzen

Maandlenzen

torische lenzen

Torische lenzen

lensvloeistof

Lenzenvloeistof

multifocale lenzen

multifocale lenzen

Kleurlenzen

all-in-one

hydrogel lenzen

Silicon Hydrogel lenzen

promo lensonline

Bekijk rustig ons volledig productaanbod en bestel via Lensonline .